Video och animeringar

På webben tävlar du alltid om människors uppmärksamhet. Då är det avgörande att du kan servera ditt meddelande på ett snabbt och intressant sätt. Men hur? Ett av de mest effektiva sätten är genom video och animeringar.

Vi har erkänt duktiga filmfotografer, animerare och manusskribenter. Tillsammans producerar de berättelser som fångar tittarna på några sekunder. Dra nytta av deras kunskap för att få ditt företag att utstråla en helt ny nivå av professionalism.

Visste du att Youtube idag är världens näst största sökmotor?
Bara Google är större. Videoklippens popularitet är större än någonsin förut. Dra nytta av denna våg!

Vilken typ av video ska du välja?

Vi delar in videoproduktionen i tre stora kategorier, vilken kategori som passar dig bäst beror på vad du vill uppnå med videon.

null

Some-klipp

Some-klipp

Ett kort klipp i sociala medier-flödet väcker uppmärksamhet samtidigt som det engagerar tittarna. Använd det för att t.ex. informera om dina tjänster, en ny produkt eller ditt företag i allmänhet.

null

Företagsfilm

Företagsfilm

Erbjud dina hemsidebesökare ett bekvämare sätt att bekanta sig med ditt företag – visa dem en video. Med video har du större chans att framkalla förtroende och andra positiva känslor hos mottagaren, jämfört med bara text och bild.

null

2D- och 3D-animationer

2D- och 3D-animationer

Animationer är särskilt användbara när du t.ex. vill visa hur en produkt tillverkas eller visa en process. Ditt företag kanske gör nåt alldeles fantastiskt men så avancerat att ingen utomstående förstår det, låt då oss animera det!

Hur går det praktiskt till?

Webbdesign - Hemsida | Verkkosivut - Nettisivut steg 1

Begär gratis offert

Allt börjar med att vi lyssnar till dina behov och önskemål. På basen av det gör vi en kostnadsfri offert som inte binder dig till något köp. I offerten specificeras alla kostnader så att du kan känna dig trygg när arbetet framskrider.

Du får ett manus

När offerten är godkänd konkretiserar vi idén i form av ett manus. Manusets innehåll varierar beroende på typ av klipp; även om ditt klipp inte skulle ha någon text/röst så visar det hur videons berättelse byggs upp visuellt.

Reklamfilm steg 3

Dags för produktion

Med godkänt manus är det dags för inspelning/animering. Inspelningsdagar är intensiva och roliga, och varken du eller din personal behöver vara filmstjärnor för att delta. Med ett bra manus i ryggen och våra filmfotografer som också är duktiga regissörer faller bitarna på plats.

Färdig produkt

Vi editerar materialet och knyter ihop det till en smakfull helhet. Nu är klippet klart! Om ni vill hjälper vi givetvis också till med spridningen av videon t.ex. i sociala medier.

Skicka ett meddelande

Berätta om dina videoönskemål i rutan här nere eller skicka oss ditt telefonnummer så ringer vi upp dig. Första steget till ett lyckat samarbete är bara några ord och ett klick bort!

Den här sidan skyddas av reCAPTCHA, vilket innebär att Googles Sekretesspolicy och Användarvillkor gäller.

Varför video?

Har du sett det här klippet, det är helt otroligt…!

Du har säkert hört meningen eller sagt den själv. Ett bra klipp vill man dela med sig av. Det väcker känslor som man måste få prata med någon om, någon som också har sett klippet. Den här känslotriggern är mycket användbar i marknadsföring.

Ditt klipp har alltid ett pragmatiskt syfte – att sälja, informera, locka nya kunder etc. Vi är övertygade om att vägen till syftet är genom känslor och positiva associationer. Det som känns minns man, och det krävs inga tårdrypande scener för att göra minnesvärda klipp. En mer subtil framtoning är mer effektfull och förtroendeingivande.

Känns det här med känslor flummigt? Googla konverteringsgrad + video eller conversion rate + video så hittar du många intressanta resultat, eller ännu hellre: youtuba det!