Tyskspråkig copywriter sökes!

Har du förmågan att fånga läsarens intresse och samtidigt se till att budskapet går fram? Kan du översätta texter från olika språk till flytande tyska? Vill du utforska olika branscher? Nu när efterfrågan ökar stärker Wikström Media teamet med en tyskspråkig copywriter!

Som copywriter får du samarbeta med andra i vårt copyteam. Som person är du kreativ och öppen för att arbeta i grupp. Du trivs i en fartfylld vardag och räds inte utmaningar. Du har lämplig bakgrund och erfarenhet, men din inställning är viktigast av allt.

Låter det här intressant? Skriv ihop några rader om dig själv och skicka din ansökan och ditt CV till oss.

Tjänsten är en timanställning. Vi förutsätter att du förstår skriftliga texter på olika källspråk och att du kan kommunicera obehindrat med oss på svenska eller engelska. Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Ansökningar och förfrågningar: rekry@wikstrommedia.fi.

Läs mer

Videofotograf

Vi söker ytterligare en videofotograf.

Hittar du intressanta bildvinklar i varje situation? Visar du din bästa sida i ett självständigt arbete, men också som en del av ett kreativt gäng? Du kommer att arbeta med videoproduktioner som en del av vårt erkänt duktiga videoteam. Du är van att använda flera olika typer av videoutrustningar och riggar, och behärskar editering av videomaterial.

Som en fördel ser vi erfarenhet av videoproduktioner för sociala medier samt förståelse för vad som krävs av videor för dessa kanaler.

Din bas är vårt trivsamma kontor i centrum av Jakobstad. Vi erbjuder ett intressant arbete och mångsidiga kundprojekt. Du trivs i en fartfylld reklambyrå och inspireras av nya utmaningar.

Låter det här som en tjänst för dig? Skicka en fritt formulerad ansökan, CV samt arbetsprov via e-mail till rekry@wikstrommedia.fi. Har du frågor om tjänsten, kan du skicka e-mail till samma adress. Det lönar sig att söka genast, då tjänsten tillsätts så fort vi har hittat rätt person.
Läs mer

Statister

Statister sökes I alla åldrar och former

Gillar du att synas? Är du bekväm med att stå framför kameran och att se dig själv på videon?

Vi har ibland behov av statister för olika projekt. Och helt ärligt börjar släkt och vänner tycka att de gjort sitt nu.

Du behöver inte förbereda dig särskilt mycket för dessa uppdrag, men vi önskar att du ska kunna ta regi och agera på ett naturligt sätt i stundens hetta. Vi jobbar även ibland utanför kontorstid och önskar därför att också du har flexibel tidtabell och kan ställa upp också på mer udda tider.

Vårt kunniga team hjälper dig då du är väl är på plats och all information du behöver veta får du såklart på förhand. Du får någon form av ersättning, men rik blir du inte däremot kan vi nästan lova att du blir lite lyckligare. Att vara statist i en liten stad är som att ha en hobby alla känner till.

Skicka in ålder, kontaktuppgifter och ett par bild på dig själv om du vill ingå i vårt statiststall. Iiihahaa! rekry@wikstrommedia.fi

Ab Wikström Media Oy är en reklambyrå specialiserad på idéer, koncept och strategier. Vi har egen personal inom reklambranschens olika delområden.

Läs mer

Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens. Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.