App developer / Senior web developer

Dags att levla upp.

Front-end programmering i all ära, men du vill gärna koda på djupet. Inga problem! Som app developer/senior web developer programmerar du hemsidor med mer avancerade funktioner och utvecklar appar för iOS samt Android. Det senare gäller i huvudsak nyttoappar som underlättar processer i våra kunders vardag. Vi ser gärna att du kan integrera hemsidor gentemot externa system. Tidigare erfarenhet av programmering och goda kunskaper i PHP (Wordpress) förutsätts.

Våra grafiker och copywriters står för design och innehåll vilket innebär att du kan fokusera på utveckling till 100 %. Till din hjälp har du även våra övriga utvecklare. Om du vill jobba heltid, deltid eller på timanställning är upp till dig. Du kan utföra arbetet på distans, men vi rekommenderar varmt vårt kontor i Jakobstad där du får jobba nära teamet. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Försäljare i Karleby

Vill du forma din egen arbetsdag?

Vi söker en entusiastisk försäljare till Karleby som är socialt belevad och har jordnära värderingar. Till dina arbetsuppgifter hör att bygga och upprätthålla företagsrelationer bl.a. genom att boka möten med nya kunder. Arbetet är självständigt men aldrig ensamt; du har backup av vår vd, key account manager och resten av teamet. Du har starka kunskaper i finska och får gärna kunna även svenska.

Om du känner dig träffad har du nu en unik möjlighet att jobba med ett snabbt växande företag i reklambranschen. Vi erbjuder marknadens bästa säljmaterial med tydliga produkter och en klar målgrupp. Du har möjlighet att påverka din arbetssituation och välja om du vill arbeta deltid, på timanställning, provisionsbaserat eller som underleverantör. Vi värdesätter ödmjukhet, öppenhet och en läraktig inställning. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Digital strateg

Läs inte kartan, gör den!

Är annonsering i sociala medier, inbound marketing, Google Adwords och SEO hemmaplan för dig? Då har du kunskapen vi söker. Som digital strateg tar du reda på hur vi når rätt målgrupp i rätt kanal och med rätt budskap. De strategier du tar fram guidar teamet som skapar innehåll och hjälper oss vara så effektiva som möjligt i våra kunders kommunikation. Vi ser gärna att du ha några års erfarenhet inom området. Du talar svenska eller finska.

Hos oss får du jobba med ett snabbt växande företag i reklambranschen. Du kan fritt välja mellan heltid eller deltid, arbete på kontoret eller på distans med regelbundna besök till kontoret. Vi värdesätter en utvecklad analysförmåga samt en öppen och läraktig inställning. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens.Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Campus Allegro i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.