Rutinerad men trött på rutinerna?

Sök vår tjänst som försäljare till Vasa!

Du är en van försäljare med projektledaregenskaper, lämpligen med erfarenhet från industriföretag. Du söker ett jobb som tillåter en mer flexibel tillvaro med mer frihet. Du känner Vasa med omnejd och företagen som verkar i regionen. Till dina arbetsuppgifter hör att bygga och upprätthålla företagsrelationer, bl.a. genom att åstadkomma möten med nya kunder. Till din hjälp har du vår vd och key account manager.

Vi värdesätter ödmjukhet, öppenhet och målmedvetenhet. Vi erbjuder högklassigt säljmaterial, trevliga arbetskamrater samt möjlighet till flexibla arbetstider. Arbetet utförs med utgångspunkt från vårt kontor i Vasa och är till en början en deltidsanställning. Vi erbjuder månadslön eller provisionsbaserad lön, valet är ditt. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.

Ab Wikström Media Oy är komplett reklambyrå med huvudkontor i Campus Allegro i Jakobstad. Vi har även kontorsutrymme på Strandgatan i Vasa nära Academill. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring.