Copywriter

Du vet vilken skillnad språket kan göra.

Vi söker en skillad reklamskribent! Inledningsvis gäller arbetet deltid, men framöver kan också heltid bli aktuellt.

Som copywriter hos oss jobbar du bl.a. med att skriva kreativa annonsrubriker, gripande artiklar och intressanta uppdateringar till sociala medier för våra kunders räkning. Det finns dock ett adjektiv som vinner över de andra: texterna ska vara säljande. Eller vänta nu, är ”säljande” kanske ett particip? Vet du, det kvittar... Som copywriter är ett korrekt språk nödvändigt men vi håller det på en normal nivå.

Eftersom alla våra företagskunder är unika så är också uppdragen varierande. Vi förväntar oss att du är initiativtagande och klarar att jobba självständigt, men du är aldrig ensam i ditt arbete. Hos oss jobbar också andra copywriters som vurmar för språket lika mycket som du. De vet hur en skrivblockering känns och vet lyckligtvis också hur man tar sig ur en sinande ordbrunn. Du har även ett nära samarbete med webbutvecklarna och grafikerna, t.ex. när vi gör hemsidor.

Du skriver primärt på svenska och om du behärskar fler språk är det förstås till fördel. Arbetet kan utföras på distans men vi rekommenderar varmt vårt kontor i Jakobstads centrum där du får jobba i en kreativ och stimulerande miljö. Förfrågningar, ansökningar och CV skickas till CEO Jakob Wikström, jakob[a]wikstrommedia.fi.
Läs mer

Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens.Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.