Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens.Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

2 webbutvecklare

Ni hittar den smidigaste lösningen.

Det finns ingen hejd, efterfrågan på kodat material ökar konstant så nu söker vi vår sjätte och sjunde webbutvecklare! Det gäller en tjänst på heltid och en på deltid. Här får du jobba med varierande typer av projekt tillsammans med grafiker och copywriters som står för design och innehåll. Kunderna har ofta önskemål som kräver speciallösningar. Då är det upp till dig att hitta den smidigaste lösningen för just det ändamålet.
Vi söker dig som
  • har goda kunskaper i html, css och Wordpress
  • talar svenska och/eller finska
  • är noggrann
  • vill jobba i team
Vi ser vilket fantastiskt utbyte våra webbutvecklare har av varandra, därför kommer också våra nya utvecklare att primärt jobba från kontoret i centrum av Jakobstad. Distansarbete är möjligt endast i viss mån. Integritet och pålitlighet är mycket högt värderade egenskaper hos oss. Vi vill förvalta och bygga långsiktiga kundrelationer. Om du känner att detta kunde vara arbetsplatsen för dig ska du självklart höra av dig! Skicka in din ansökan och exempel på tidigare arbeten till CEO Jakob Wikström, jakob@wikstrommedia.fi.

Psst! Vänta inte med att söka. Tjänsterna tillsätts så snart rätt person hittats.
Läs mer

Creative strategist

Du jobbar inte med text, kod eller bild.
Du jobbar med idén som de bygger på.

Allt fler företag önskar helhetslösningar för deras marknadsföring. För att fortsättningsvis möta den här efterfrågan söker vi nu en creative strategist! Den här personens uppgift blir att stöda vår vd Jakob och key account manager Cecilia i arbetet med att ta fram koncept.

Vadå för slags koncept?

Koncepten kan gälla allt från månadskampanjer till årsplaner till mer långsiktiga varumärkesstrategier. Gemensamt är att de hjälper våra kunder lösa problem och nå målsättningar. Koncepten presenteras som konkreta handlingsplaner.

Som creative strategist får du utrymme att tänka stort och okonventionellt när du tar fram dem, men du behöver också bedöma vad som är ändamålsenligt och genomförbart. Tidtabeller och budgeter är inte hokuspokus för dig.

Vad ingår inte i arbetsuppgifterna?

Den kreativa strategens uppgift är inte att avgöra hur material ska se ut visuellt eller fundera ut innehåll på detaljnivå. Du jobbar i stället med övergripande idéer – vad är det för känsla vi ska förmedla och hur gör vi det på ett intressant sätt?

Vem kan söka?

Erfarenhet av marknadsföring och kommunikation kan säkert vara till hjälp men det är också möjligt att du har nån helt annan bakgrund. Vi är öppna för otippade förslag! Huvudsaken är att du är kreativ. Och strategisk.

Välkommen med!

Hos oss är du en del av Wikström Medias kreativa och glada gäng, och även om arbetsuppgifterna är omväxlande så är arbetsplatsen stabil. Tillsammans har vi skapat något unikt och vi vet att det är få förunnat att jobba med så många intressanta människor, företag och uppdrag som vi gör. Därför är också integritet och pålitlighet mycket högt värderade egenskaper hos oss. Vi vill förvalta och bygga långsiktiga kundrelationer.

Känner du att vårt kontor i Jakobstad kunde vara arbetsplatsen för dig? Vänta inte med att höra av dig! Tjänsten tillsätts så snart rätt person hittats. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström, jakob@wikstrommedia.fi .
Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.