Projektledare sökes!

Tillväxtresan fortsätter och vi söker nu en person som är van att driva projekt, klarar stress och är en mästare på att hantera många olika saker samtidigt.

Utöver detta behöver du även ha en god social kompetens eftersom du representerar företaget på såväl möten som i andra sociala sammanhang.

Vi erbjuder en unik position som projektledare på en av västra Finlands största reklambyråer. Hos oss får du möjligheten att arbeta tillsammans med ett stort team av erkänt duktiga proffs inom branschen, samtidigt som du själv har möjlighet att skapa ditt drömjobb här.

Positionen är en heltidstjänst med möjlighet till deltid under en övergångsperiod och tillsätts omgående. Placeringsort är Jakobstad.

Ab Wikström Media Oy är en reklambyrå specialiserad på idéer, koncept och strategier. Vi har egen personal inom reklambranschens alla olika delområden. Huvudkontor finns i Jakobstad, men för oss är hela Finland lokalt.

Fråga mer eller ansök direkt på rekry@wikstrommedia.fi

Läs mer

Tyskspråkig copywriter sökes!

Har du förmågan att fånga läsarens intresse och samtidigt se till att budskapet går fram? Kan du översätta texter från olika språk till flytande tyska? Vill du utforska olika branscher? Nu när efterfrågan ökar stärker Wikström Media teamet med en tyskspråkig copywriter!

Som copywriter får du samarbeta med andra i vårt copyteam. Som person är du kreativ och öppen för att arbeta i grupp. Du trivs i en fartfylld vardag och räds inte utmaningar. Du har lämplig bakgrund och erfarenhet, men din inställning är viktigast av allt.

Låter det här intressant? Skriv ihop några rader om dig själv och skicka din ansökan och ditt CV till oss.

Tjänsten är en timanställning. Vi förutsätter att du förstår skriftliga texter på olika källspråk och att du kan kommunicera obehindrat med oss på svenska eller engelska. Vänta inte med att söka – tjänsten tillsätts så snart vi hittar rätt person. Ansökningar och förfrågningar: rekry@wikstrommedia.fi.

Läs mer

Statister

Statister sökes I alla åldrar och former

Gillar du att synas? Är du bekväm med att stå framför kameran och att se dig själv på videon?

Vi har ibland behov av statister för olika projekt. Och helt ärligt börjar släkt och vänner tycka att de gjort sitt nu.

Du behöver inte förbereda dig särskilt mycket för dessa uppdrag, men vi önskar att du ska kunna ta regi och agera på ett naturligt sätt i stundens hetta. Vi jobbar även ibland utanför kontorstid och önskar därför att också du har flexibel tidtabell och kan ställa upp också på mer udda tider.

Vårt kunniga team hjälper dig då du är väl är på plats och all information du behöver veta får du såklart på förhand. Du får någon form av ersättning, men rik blir du inte däremot kan vi nästan lova att du blir lite lyckligare. Att vara statist i en liten stad är som att ha en hobby alla känner till.

Skicka in ålder, kontaktuppgifter och ett par bild på dig själv om du vill ingå i vårt statiststall. Iiihahaa! rekry@wikstrommedia.fi

Ab Wikström Media Oy är en reklambyrå specialiserad på idéer, koncept och strategier. Vi har egen personal inom reklambranschens olika delområden.

Läs mer

Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens.

Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.

Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.