Projektledare

Vill du leda ett app-projekt på deltid?

Vi inleder ett avancerat och spännande app-projekt och behöver förstärkning av en projektledare under cirka 7 månader, totalt 60-100 timmar. Projektledaren ser till att koden håller god kvalitet men behöver inte själv programmera. Arbetet kan utföras på distans som underleverantör/frilans eller timanställd, eventuella resor till Jakobstad bekostas av oss. Med goda ledarkunskaper, förmåga att driva projekt framåt enligt tidtabell och erfarenhet av Ionic Framework så kan du vara den vi söker! Förfrågningar och ansökningar skickas snarast till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

App developer / Senior web developer

Dags att levla upp.

Front-end programmering i all ära, men du vill gärna koda på djupet. Inga problem! Som app developer/senior web developer programmerar du hemsidor med mer avancerade funktioner och utvecklar appar för iOS samt Android. Det senare gäller i huvudsak nyttoappar som underlättar processer i våra kunders vardag. Vi ser gärna att du kan integrera hemsidor gentemot externa system. Tidigare erfarenhet av programmering och goda kunskaper i PHP (Wordpress) förutsätts.

Våra grafiker och copywriters står för design och innehåll vilket innebär att du kan fokusera på utveckling till 100 %. Till din hjälp har du även våra övriga utvecklare. Om du vill jobba heltid, deltid eller på timanställning är upp till dig. Du kan utföra arbetet på distans, men vi rekommenderar varmt vårt kontor i Jakobstad där du får jobba nära teamet. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Öppen ansökan

Du kanske behövs, vi vet bara inte om det än.

Ibland vet man inte att någon fattas förrän man snubblar över deras ansökan, därför håller vi alltid dörren öppen. Om våra andra lediga tjänster inte stämmer in på din kompetens får du gärna sända oss en öppen ansökan, bifoga CV och vid behov portfolio. Vi hör av oss om det dyker upp jobb som matchar din kompetens.Mejla din ansökan till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.
Läs mer

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Campus Allegro i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.