Vill du forma din egen arbetsdag?

Sök vår tjänst som försäljare till Karleby!

Vi söker en entusiastisk försäljare till Karleby som är socialt belevad och har jordnära värderingar. Till dina arbetsuppgifter hör att bygga och upprätthålla företagsrelationer bl.a. genom att boka möten med nya kunder. Arbetet är självständigt men aldrig ensamt; du har backup av vår vd, key account manager och resten av teamet. Du har starka kunskaper i finska och får gärna kunna även svenska.

Om du känner dig träffad har du nu en unik möjlighet att jobba med ett snabbt växande företag i reklambranschen. Vi erbjuder marknadens bästa säljmaterial med tydliga produkter och en klar målgrupp. Du har möjlighet att påverka din arbetssituation och välja om du vill arbeta deltid, på timanställning, provisionsbaserat eller som underleverantör. Vi värdesätter ödmjukhet, öppenhet och en läraktig inställning. Förfrågningar och ansökningar skickas till CEO Jakob Wikström. Kontaktuppgifter hittar du här.

Ab Wikström Media Oy är en komplett reklambyrå med huvudkontor i Campus Allegro i Jakobstad och filial i Vasa. Vi arbetar med grafisk design, hemsidor, video, text, foto och rådgivning inom marknadsföring. Vi har kunder i hela Finland, men Österbotten är vårt primära säljområde.