.

Kuukauden vinkki

Ovatko kotisivusi tarpeeksi hyvät vuodelle 2019? Lahjoitamme kolme veloituksetonta kotisivu­analyysia!

Pohdi työtilojasi, todellisia tai toivomiasi. Missä ne ovat? Miltä sisääntulo näyttää? Toimivatko opasteet? Millaisen vaikutelman asiakkaat saavat saapuessaan? Ehditkö jo miettiä? Hyvä. Esitä nyt samat kysymykset kotisivuistasi.

 

Kotisivut ovat usein uusien asiakkaiden ensimmäinen kosketus yritykseen. Ne ovat myös tärkeä työkalu yhteydenpitoon nykyisten asiakkaiden kanssa. Sillä, miten kohtaat asiakkaat siellä, on yhtä suuri merkitys kuin tavalla, millä heidät otetaan vastaan fyysisissä tiloissa. Kaikki mikä tuntuu vanhentuneelle, epäkäytännölliselle tai ei vaikuta uskottavalle, heikentää kokonaisvaikutelmaa. Oman sivuston puutteille on valitettavan helppo sokeutua.

Selvitä kotisivujesi riittävyys tilaamalla kotisivuanalyysi. Tarjoamme laajan ja monipuolisen selvityksen, jossa sekä verkkosuunnittelijat, graafikot, copywriterit ja konseptisuunnittelijat antavat oman näkemyksensä sivustostasi.

Voit tilata analyysin hintaan 250 € (+ alv), mutta juuri nyt arvomme myös kolme veloituksetonta analyysia. Ilmoita kiinnostuksesi osallistua arvontaan sähköpostilla info@wikstrommedia.fi. Otsikoi viesti ”Arvonta” ja muista linkata viestiin sivu, josta haluat analyysin. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti sähköpostilla 14.12. Analyysi toimitetaan tammikuun 2019 loppuun mennessä.