Avoin hakemus

Sinua voidaan tarvita, me emme vain vielä tiedä sitä.

Joskus ei huomaa, että joku puuttuu, ennen kuin törmää hänen hakemukseensa. Siksi pidämme aina oven avoinna. Jos muut avoimet työpaikkamme eivät osu yhteen osaamisesi kanssa, lähetä meille avoin hakemus, liitä mukaan CV ja tarvittaessa työnäytteet. Otamme yhteyttä, kun meillä on tehtäviä, jotka sopivat sinun osaamiseesi.Lähetä hakemuksesi: CEO Jakob Wikström. Yhteystiedot löydät täältä.
Lue lisää

Statisteja

Etsimme kaikenlaisia statisteja

Pidätkö esilläolosta? Oletko, sujut kameran edessä eikä sinua haittaa nähdä itseäsi videolla?

Toisinaan tarvitsemme statisteja eri projekteihin. Rehellisesti sanottuna, sukulaisten ja ystävien mielestä raja alkaa tulla vastaan.

Sinun ei tarvitse valmistautua tehtäviin sen kummemmin, mutta toivomme, että pystyt toimimaan luonnollisesti hektisissäkin tilanteissa. Toisinaan työskentelemme virka-ajan ulkopuolella, joten olisi mukavaa, jos voit laukata paikalle myös omituisina ajankohtina.

Osaava tiimimme opastaa sinua paikan päällä ja saat tietysti tarvittavat tiedot etukäteen. Tällä ei rikastu, mutta jonkinlaisen korvauksen saat kyllä ja olet taatusti kokemusta rikkaampi. Statistina toimiminen pikkukaupungissa on kuin tulla harrastuksestaan tutuksi.

Lähetä siis meille yhteystietosi, tiedon iästäsi ja pari valokuvaa, jos haluat liittyä statistitalliimme. Iiihahaa! rekry@wikstrommedia.fi

Ab Wikström Media Oy on konsepteihin, ideoihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto, jolla on kaikki mainosalan osaaminen inhouse. Vastaamme siis ammattitaidolla tarvittaessa asiakkaan koko palveluntarpeesta.

Lue lisää

Ab Wikström Media Oy on täyden palvelun mainostoimisto, päätoimipaikka on Pietarsaaressa ja toimipiste Vaasassa. Palveluitamme ovat graafinen suunnittelu, verkkosivut, videotuotannot, tekstisisällöt, valokuvaus ja markkinointipalvelut. Meillä on asiakkaita kaikkialla Suomessa, mutta ensisijainen myyntialueemme on Pohjanmaalla.