Avoin hakemus

Sinua voidaan tarvita, me emme vain vielä tiedä sitä.

Joskus ei huomaa, että joku puuttuu, ennen kuin törmää hänen hakemukseensa. Siksi pidämme aina oven avoinna. Jos muut avoimet työpaikkamme eivät osu yhteen osaamisesi kanssa, lähetä meille avoin hakemus, liitä mukaan CV ja tarvittaessa työnäytteet. Otamme yhteyttä, kun meillä on tehtäviä, jotka sopivat sinun osaamiseesi.Lähetä hakemuksesi: CEO Jakob Wikström. Yhteystiedot löydät täältä.
Lue lisää

2 verkkosuunnittelijaa

Löydätte toimivimman ratkaisun.

Kehitys ei pysähdy, koodattujen aineistojen kysyntä jatkaa kasvuaan, joten etsimme kuudetta ja seitsemättä verkkosuunnittelijaa! Yksi tehtävä on koko- ja yksi osa-aikainen. Pääset työskentelemään vaihtelevissa projekteissa yhdessä graafikkojen ja copywritereiden kanssa, jotka vastaavat ulkoasusta ja sisällöstä. Asiakkailla on usein erikoisratkaisuja vaativia toiveita. Silloin sinun vastuullasi on löytää toimivin ratkaisu juuri siihen tarkoitukseen.
Olet etsimämme henkilö, jos
  • hallitset HTML:n, CSS:n ja Wordpressin
  • puhut ruotsia ja/tai suomea
  • olet huolellinen
  • haluat työskennellä tiimissä
Näemme, mikä loistava hyöty verkkosuunnittelijoillamme on toisistaan ja siksi myös uudet verkkosuunnittelijamme työskentelevät ensisijaisesti toimistossamme Pietarsaaren keskustassa. Etätyö on mahdollinen vain jossain määrin. Arvostamme luottamuksellisuutta ja luotettavuutta erittäin korkealle. Haluamme hoitaa ja rakentaa asiakassuhteita pitkällä tähtäimellä. Jos tuntuu, että tämä voisi olla sinun työpaikkasi, ota ehdottomasti yhteyttä! Lähetä hakemuksesi sekä esimerkkejä aikaisemmista töistä: CEO Jakob Wikström, jakob@wikstrommedia.fi.

P.S.! Hae viipymättä. Paikat täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.
Lue lisää

Creative strategist haussa

Et työskentele tekstin, koodien tai kuvien parissa.
Työskentelet idean parissa, jonka he täydentävät.

Yhtä useampi yritys haluaa markkinoinnin kokonaisratkaisuja. Vastataksemme tähän kysyntään jatkossakin meillä on nyt etsinnässä creative strategist! Tämän henkilön tehtävä on tukea tj. Jakobia ja key account manager Ceciliaa konseptien tuottamisessa.

Millaisia konsepteja?

Konseptit voivat olla kaikkea kuukauden kampanjoista vuositason suunnitelmiin ja pitkän tähtäimen tavaramerkkistrategioihin. Yhteistä niille on, että ne auttavat asiakkaitamme ratkaisemaan ongelmia ja pääsemään tavoitteisiin. Konseptit esitellään konkreettisina toimintasuunnitelmina.

Creative strategist saa konsepteja luodessaan tilaa ajatella laajasti ja perinteistä poiketen, mutta sinun on myös arvioitava, mikä on perusteltua ja toteutettavissa. Aikataulut ja budjetit eivät ole sinulle temppu eikä mikään.

Mitä työtehtäviin kuuluu?

Luovan strategin tehtävä ei ole ratkaista materiaalien visuaalista ilmettä tai miettiä yksityiskohtaisia sisältöjä. Sen sijaan työskentelet kokonaisvaltaisten ideoiden parissa – minkä tunteen haluamme välittää ja miten se tehdään mielenkiintoisella tavalla?

Kuka voi hakea?

Markkinoinnin ja viestinnän kokemus on varmasti avuksi, mutta on mahdollista, että sinun taustasi on täysin toisenlainen. Olemme avoimia yllättäville ehdotuksille! Tärkeintä on, että olet luova. Ja strateginen.

Tervetuloa mukaan!

Meillä pääset mukaan Wikström Median luovaan ja iloiseen joukkoon, ja vaikka työtehtävät ovat vaihtelevia niin työpaikka on vakaa. Olemme yhdessä luoneet jotakin ainutlaatuista ja tiedämme, että harvoille suodaan mahdollisuus työskennellä niin monien mielenkiintoisten ihmisten, yritysten ja tehtävien parissa kuin meille. Sen vuoksi meillä myös arvostetaan luottamuksellisuutta ja luotettavuutta erittäin korkealle. Haluamme hoitaa ja rakentaa asiakassuhteita pitkällä tähtäimellä. Tuntuuko, että Pietarsaaren toimistomme voisi olla sinun työpaikkasi? Ota yhteyttä viipymättä! Paikka täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. Tiedustelut ja hakemukset lähetetään: CEO Jakob Wikström, jakob@wikstrommedia.fi.
Lue lisää

Ab Wikström Media Oy on täyden palvelun mainostoimisto, päätoimipaikka on Pietarsaaressa ja toimipiste Vaasassa. Palveluitamme ovat graafinen suunnittelu, verkkosivut, videotuotannot, tekstisisällöt, valokuvaus ja markkinointipalvelut. Meillä on asiakkaita kaikkialla Suomessa, mutta ensisijainen myyntialueemme on Pohjanmaalla.