Talousassistenttia

Etsimme talousassistenttia avustamaan johtoamme päivittäisissä talousasioissa. Viihdytkö huolellisuutta vaativissa tehtävissä? Jatka lukemista!

Oikea tyyppi tähän työhön on tunnollinen, tarkka ja maltillinen yhdistettynä paloon tehdä luotettavaa jälkeä. Sinulla tulee myös olla valmiudet raporttien laatimiseen ja hyvään läheiseen yhteistyöhön niin johdon kuin työntekijöidenkin kanssa. Mainostoimiston ilmapiiri ei ole kuiva eikä kaavoihin kangistunut, joten on hyvä, jos voit ajatella työskenteleväsi tavanomaisesta poikkeavassa ympäristössä.

Koulutukseltasi olet merkonomi tai vastaava. Sinulla on myös hyvät perustiedot taloushallinnosta, oli sitten kyse laskutuksesta, budjetista, työajanseurannasta tai tulosten analysoinnista. Työ voi sisältää myös muita tehtäviä sen mukaan, missä johto tarvitsee apuasi.

Ab Wikström Media Oy on konsepteihin, ideoihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto, jolla on kaikki mainosalan osaaminen in house. Toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa.

Haluatko tehdä töitä meidän kanssamme? Kysy lisää tehtävästä tai hae, sähköposti on rekry@wikstrommedia.fi
Lue lisää

Haemme suomenkielistä copywriteria

Osaatko kiteyttää ajatuksesi ytimekkääksi tekstiksi, joka puhuttelee ja pysäyttää lukijan? Saatko muokattua ruotsin- ja englanninkielisistä lähdeteksteistä tasokkaan suomenkielisen sisällön? Haluatko sukeltaa eri toimialojen mielenkiintoiseen maailmaan? Wikström Media vahvistaa nyt copywriterien tiimiä!

Tehtävässä toimit suomenkielisen pääcopywriterimme apuna ja tukena. Teet tiivistä yhteistyötä myös ruotsin- ja englanninkielisten copywriteriemme kanssa. Olet luova ja yhteistyökykyinen. Olet kotonasi mainostoimiston vauhdikkaassa arjessa etkä säikähdä uusia haasteita. Sinulla on tehtävään sopiva tausta ja kokemus, mutta ennen kaikkea arvostamme asennettasi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi. Lisää mukaan myös lyhyt kuvaus itsestäsi.

Copywriterin tehtävä on tuntipalkkainen. Jotta arjen yhteistyö sujuu, sinun on pystyttävä kommunikoimaan kanssamme sujuvasti ruotsiksi. Hae viipymättä! Paikka täytetään heti kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Saksankielinen copywriter

Osaatko kiteyttää ajatuksesi ytimekkääksi tekstiksi, joka pysäyttää ja ilahduttaa? Käännätkö eri kielisiä tekstejä sujuvalle saksan kielelle? Haluatko sukeltaa eri toimialojen mielenkiintoiseen maailmaan? Kysynnän kasvaessa Wikström Media vahvistaa nyt copywriterien tiimiä saksankielisellä copywriterilla!

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tiimimme muiden copywriteriemme kanssa. Olet luova ja yhteistyökykyinen. Olet kotonasi mainostoimiston vauhdikkaassa arjessa etkä säikähdä uusia haasteita. Sinulla on tehtävään sopiva tausta ja kokemus, mutta ennen kaikkea arvostamme asennettasi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi. Lisää mukaan myös lyhyt kuvaus itsestäsi.

Copywriterin tehtävä on tuntipalkkainen. Edellytämme, että ymmärrät eri kielisiä kirjallisia lähdemateriaaleja ja kommunikoit kanssamme sujuvasti ruotsiksi tai englanniksi. Hae viipymättä! Paikka täytetään heti kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Videokuvaaja

Haemme vielä yhtä videokuvaajaa.

Löydätkö kiinnostavat kuvakulmat tilanteessa kuin tilanteessa? Oletko parhaimmillasi itsenäisessä työssä, mutta osana huipputiimiä? Työskentelet videotuotantojen parissa osana arvostettua videotiimiämme. Sinulla on kokemusta eri tyyppisistä videolaitteista ja -varusteista ja hallitset myös videomateriaalin editoinnin.

Katsomme eduksi kokemuksen videotuotannoista sosiaaliseen mediaan ja näkemyksen siitä, mitä nämä kanavat videoilta vaativat.

Tukikohtasi on viihtyisä toimistomme Pietarsaaren keskustassa. Tarjoamme mielenkiintoisen työn ja monipuolisia asiakasprojekteja. Viihdyt mainostoimiston vauhdikkaassa arjessa ja uudet haasteet innostavat sinua.

Olisiko tässä sinun uusi työpaikkasi? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi, CV sekä työnäytteitäsi sähköpostitse rekry@wikstrommedia.fi. Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, voit lähettää sähköpostia samaan osoitteeseen. Tehtävään kannattaa hakea heti, koska paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
Lue lisää

Statisteja

Etsimme kaikenlaisia statisteja

Pidätkö esilläolosta? Oletko, sujut kameran edessä eikä sinua haittaa nähdä itseäsi videolla?

Toisinaan tarvitsemme statisteja eri projekteihin. Rehellisesti sanottuna, sukulaisten ja ystävien mielestä raja alkaa tulla vastaan.

Sinun ei tarvitse valmistautua tehtäviin sen kummemmin, mutta toivomme, että pystyt toimimaan luonnollisesti hektisissäkin tilanteissa. Toisinaan työskentelemme virka-ajan ulkopuolella, joten olisi mukavaa, jos voit laukata paikalle myös omituisina ajankohtina.

Osaava tiimimme opastaa sinua paikan päällä ja saat tietysti tarvittavat tiedot etukäteen. Tällä ei rikastu, mutta jonkinlaisen korvauksen saat kyllä ja olet taatusti kokemusta rikkaampi. Statistina toimiminen pikkukaupungissa on kuin tulla harrastuksestaan tutuksi.

Lähetä siis meille yhteystietosi, tiedon iästäsi ja pari valokuvaa, jos haluat liittyä statistitalliimme. Iiihahaa! rekry@wikstrommedia.fi

Ab Wikström Media Oy on konsepteihin, ideoihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto, jolla on kaikki mainosalan osaaminen inhouse. Vastaamme siis ammattitaidolla tarvittaessa asiakkaan koko palveluntarpeesta.

Lue lisää

Avoin hakemus

Sinua voidaan tarvita, me emme vain vielä tiedä sitä.

Joskus ei huomaa, että joku puuttuu, ennen kuin törmää hänen hakemukseensa. Siksi pidämme aina oven avoinna. Jos muut avoimet työpaikkamme eivät osu yhteen osaamisesi kanssa, lähetä meille avoin hakemus, liitä mukaan CV ja tarvittaessa työnäytteet. Otamme yhteyttä, kun meillä on tehtäviä, jotka sopivat sinun osaamiseesi.Lähetä hakemuksesi: CEO Jakob Wikström. Yhteystiedot löydät täältä.
Lue lisää

Ab Wikström Media Oy on täyden palvelun mainostoimisto, päätoimipaikka on Pietarsaaressa ja toimipiste Vaasassa. Palveluitamme ovat graafinen suunnittelu, verkkosivut, videotuotannot, tekstisisällöt, valokuvaus ja markkinointipalvelut. Meillä on asiakkaita kaikkialla Suomessa, mutta ensisijainen myyntialueemme on Pohjanmaalla.