Haemme projektivastaavaa!

Kasvumatkamme jatkuu ja haemme nyt henkilöä, jolla on kokemusta projektien hallinnasta, hyvä stressinsietokyky ja joka pystyy hoitamaan useita eri asioita samanaikaisesti.

Tämän lisäksi olet sosiaalisesti taitava, koska edustat yritystä niin asiakastapaamisissa kuin muissa sosiaalisissa yhteyksissä.

Tarjoamme ainutlaatuisen tehtävän projektivastaavana yhdessä Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista. Meillä sinulla on mahdollisuus työskennellä yhdessä tunnetusti alan ammattilaisista koostuvan ison tiimin kanssa, ja samalla voit muokata tehtävästäsi täällä oman unelmatyösi.

Tehtävä on kokopäiväinen. Siirtymävaiheessa on myös mahdollisuus osa-aikatyöhön ja paikka täytetään heti. Sijaintipaikka on Pietarsaari.

Ab Wikström Media Oy on ideoihin, konsepteihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto. Meillä on omaa henkilökuntaa mainosalan kaikilla osa-alueilla. Pääkonttorimme on Pietarsaaressa, mutta meille koko Suomi on lähiseutua.

Kysy lisää tai lähetä hakemus heti: rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Saksankielinen copywriter

Osaatko kiteyttää ajatuksesi ytimekkääksi tekstiksi, joka pysäyttää ja ilahduttaa? Käännätkö eri kielisiä tekstejä sujuvalle saksan kielelle? Haluatko sukeltaa eri toimialojen mielenkiintoiseen maailmaan? Kysynnän kasvaessa Wikström Media vahvistaa nyt copywriterien tiimiä saksankielisellä copywriterilla!

Tehtävässä teet tiivistä yhteistyötä tiimimme muiden copywriteriemme kanssa. Olet luova ja yhteistyökykyinen. Olet kotonasi mainostoimiston vauhdikkaassa arjessa etkä säikähdä uusia haasteita. Sinulla on tehtävään sopiva tausta ja kokemus, mutta ennen kaikkea arvostamme asennettasi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi. Lisää mukaan myös lyhyt kuvaus itsestäsi.

Copywriterin tehtävä on tuntipalkkainen. Edellytämme, että ymmärrät eri kielisiä kirjallisia lähdemateriaaleja ja kommunikoit kanssamme sujuvasti ruotsiksi tai englanniksi. Hae viipymättä! Paikka täytetään heti kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Haemme suomenkielistä copywriteria

Osaatko kiteyttää ajatuksesi ytimekkääksi tekstiksi, joka puhuttelee ja pysäyttää lukijan? Saatko muokattua ruotsin- ja englanninkielisistä lähdeteksteistä tasokkaan suomenkielisen sisällön? Haluatko sukeltaa eri toimialojen mielenkiintoiseen maailmaan? Wikström Media vahvistaa nyt copywriterien tiimiä!

Tehtävässä toimit suomenkielisen pääcopywriterimme apuna ja tukena. Teet tiivistä yhteistyötä myös ruotsin- ja englanninkielisten copywriteriemme kanssa. Olet luova ja yhteistyökykyinen. Olet kotonasi mainostoimiston vauhdikkaassa arjessa etkä säikähdä uusia haasteita. Sinulla on tehtävään sopiva tausta ja kokemus, mutta ennen kaikkea arvostamme asennettasi.

Kiinnostuitko? Lähetä hakemuksesi sekä CV, josta selviää koulutuksesi ja työkokemuksesi. Lisää mukaan myös lyhyt kuvaus itsestäsi.

Copywriterin tehtävä on tuntipalkkainen. Jotta arjen yhteistyö sujuu, sinun on pystyttävä kommunikoimaan kanssamme sujuvasti ruotsiksi. Hae viipymättä! Paikka täytetään heti kun löydämme tehtävään sopivan henkilön. Tiedustelut ja hakemukset sähköpostitse: rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Statisteja

Etsimme kaikenlaisia statisteja

Pidätkö esilläolosta? Oletko, sujut kameran edessä eikä sinua haittaa nähdä itseäsi videolla?

Toisinaan tarvitsemme statisteja eri projekteihin. Rehellisesti sanottuna, sukulaisten ja ystävien mielestä raja alkaa tulla vastaan.

Sinun ei tarvitse valmistautua tehtäviin sen kummemmin, mutta toivomme, että pystyt toimimaan luonnollisesti hektisissäkin tilanteissa. Toisinaan työskentelemme virka-ajan ulkopuolella, joten olisi mukavaa, jos voit laukata paikalle myös omituisina ajankohtina.

Osaava tiimimme opastaa sinua paikan päällä ja saat tietysti tarvittavat tiedot etukäteen. Tällä ei rikastu, mutta jonkinlaisen korvauksen saat kyllä ja olet taatusti kokemusta rikkaampi. Statistina toimiminen pikkukaupungissa on kuin tulla harrastuksestaan tutuksi.

Lähetä siis meille yhteystietosi, tiedon iästäsi ja pari valokuvaa, jos haluat liittyä statistitalliimme. Iiihahaa! rekry@wikstrommedia.fi

Ab Wikström Media Oy on konsepteihin, ideoihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto, jolla on kaikki mainosalan osaaminen inhouse. Vastaamme siis ammattitaidolla tarvittaessa asiakkaan koko palveluntarpeesta.

Lue lisää

Avoin hakemus

Sinua voidaan tarvita, me emme vain vielä tiedä sitä.

Joskus ei huomaa, että joku puuttuu, ennen kuin törmää hänen hakemukseensa. Siksi pidämme aina oven avoinna. Jos muut avoimet työpaikkamme eivät osu yhteen osaamisesi kanssa, lähetä meille avoin hakemus, liitä mukaan CV ja tarvittaessa työnäytteet. Otamme yhteyttä, kun meillä on tehtäviä, jotka sopivat sinun osaamiseesi.

Lähetä hakemuksesi: CEO Jakob Wikström. Yhteystiedot löydät täältä.

Lue lisää

Ab Wikström Media Oy on täyden palvelun mainostoimisto, päätoimipaikka on Pietarsaaressa ja toimipiste Vaasassa. Palveluitamme ovat graafinen suunnittelu, verkkosivut, videotuotannot, tekstisisällöt, valokuvaus ja markkinointipalvelut. Meillä on asiakkaita kaikkialla Suomessa, mutta ensisijainen myyntialueemme on Pohjanmaalla.