Avoin hakemus

Sinua voidaan tarvita, me emme vain vielä tiedä sitä.

Joskus ei huomaa, että joku puuttuu, ennen kuin törmää hänen hakemukseensa. Siksi pidämme aina oven avoinna. Jos muut avoimet työpaikkamme eivät osu yhteen osaamisesi kanssa, lähetä meille avoin hakemus, liitä mukaan CV ja tarvittaessa työnäytteet. Otamme yhteyttä, kun meillä on tehtäviä, jotka sopivat sinun osaamiseesi.Lähetä hakemuksesi: CEO Jakob Wikström. Yhteystiedot löydät täältä.
Lue lisää

English Copywriter

Want to join our team as an English copywriter?

So, are you a native speaker in English? Do you feel urgent to check if this announcement is correctly written? And do you think you could be even more creative if you would write a job advertisement, yourself? Then you would probably be a good candidate for us as an English copywriter!

Your job is, to create the best texts ever for our customers, in any field or trade. A genuine interest in businesses and the ability to write in different styles is a necessity.

The job we offer is part-time and you can work either at our office in Pietarsaari or remotely.

Don’t hesitate, send your questions or an application now to rekry@wikstrommedia.fi

Lue lisää

Digital marketing strategist

Älä vain lue karttaa, tee se.

Onko sosiaalisen median mainonta, inbound marketing, Google Adwords ja SEO sinun alaasi? Silloin sinulla on osaaminen, jota haemme.

Digital marketing strategistina selvität, kuinka tavoitamme oikean kohderyhmän oikeassa kanavassa oikealla viestillä. Pääset luomaan markkinointistrategioita tiiviissä yhteistyössä luovan tiimimme kanssa, etsien jatkuvasti kehitysmahdollisuuksia. Analysointikyky auttaa löytämään asiakkaillemme uusia digitaalisia polkuja.

Meillä pääset työskentelemään nopeasti kasvavassa mainosalan yrityksessä. Voit valita vapaasti, työskenteletkö koko- tai osa-aikaisesti, toimistolla, tai etänä käyden säännöllisesti toimistolla.

Arvostamme avointa ja oppimishaluista asennetta ja muutaman vuoden työkokemusta alalta.

Ab Wikström Media Oy on ideoihin, konsepteihin ja strategioihin erikoistunut mainostoimisto, jolla on kaikki mainosalan osaaminen inhouse. Vastaamme siis ammattitaidolla tarvittaessa asiakkaan koko palveluntarpeesta.

Asiakkaita meillä on niin Suomessa kuin ulkomaillakin, toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa ja lisäksi meillä on henkilökuntaa Vaasassa ja Helsingissä.

Tiedustelut ja hakemukset: rekry@wikstrommedia.fi.

Lue lisää

Digital marketing assistant

Assistenttina pääset näköalapaikalle seuraaman, luomaan ja toteuttamaan digitaalisen markkinoinnin strategioita tiiviissä yhteistyössä Digital marketing strategistin sekä koko luovan tiimimme kanssa. Olet analyyttinen, reipasotteinen ja avoin oppimaan uutta.

Meillä pääset työskentelemään nopeasti kasvavassa mainosalan yrityksessä. Työ on osa-aikainen ja voit valita vapaasti työskenteletkö toimistolla, tai etänä käyden säännöllisesti toimistolla.

Asiakkaita meillä on niin Suomessa kuin ulkomaillakin, toimistomme sijaitsee Pietarsaaressa ja lisäksi meillä on henkilökuntaa Vaasassa ja Helsingissä.

Tiedustelut ja hakemukset: rekry@wikstrommedia.fi.

Lue lisää

Ab Wikström Media Oy on täyden palvelun mainostoimisto, päätoimipaikka on Pietarsaaressa ja toimipiste Vaasassa. Palveluitamme ovat graafinen suunnittelu, verkkosivut, videotuotannot, tekstisisällöt, valokuvaus ja markkinointipalvelut. Meillä on asiakkaita kaikkialla Suomessa, mutta ensisijainen myyntialueemme on Pohjanmaalla.