Tietosuojaseloste

Tämä seloste koskee kaikkia tietoja, joita Endivo-sovellus kerää tai siihen ilmoitetaan, kaikissa yksiköissä ja alustoissa. Käsittelemme henkilötietoja tietosuojalain mukaisesti. Jotta voit käyttää Endivon sovellusta, sinun on hyväksyttävä Endivon tietosuojaseloste.

Endivo kehittää jatkuvasti palvelujaan ja voi siitä johtuen tarvittaessa muuttaa ja päivittää tätä tietosuojaselostetta. Muutokset voivat myös perustua tietosuojalainsäädännön muutoksiin. Me ilmoitamme tietosuojaselosteessa, mikäli sitä on muutettu. Suosittelemme, että tutustut tietosuojaselosteen sisältöön säännöllisesti. Tällä sivulla on viimeisin versio.

Mitä tietoja keräämme

Voidaksemme tarjota lounaan kotiintoimituspalvelua, keräämme ja tallennamme osan henkilötiedoistasi. Jos rekisteröit tilin Endivo-sovellukseen, keräämme myös salasanoja ja vastaavia turvallisuustietoja, joita vaaditaan tunnistautumiseen ja sovellukseen sisäänkirjautumiseen. Keräämme vain välttämättömät tiedot, emme arkaluontoisia henkilötietoja. Tiedot, jotka keräämme ja tallennamme lounaan kotiintoimituspalvelun tarjoamiseksi, ovat etu- ja sukunimi, osoite, postinumero, puhelinnumero ja sähköpostiosoite. Palvelinohjelmamme kerää tiedot myös tilaushistoriastasi.

Tekniset syyt

Meidän on tallennettava nk. tunniste (token) voidaksemme lähettää ilmoituksia, esimerkiksi tilauksen arvioidusta toimitusajasta tai muistutuksen tilauksen tekemisestä ajoissa.

Tallennamme myös sisäänkirjautumistunnisteen päätteeseesi pitääksemme sinut sisään kirjautuneena. Sisäänkirjautumistiedot koostuvat sähköpostiosoitteesta ja salasanasta, jotka olet antanut rekisteröidessäsi tilisi sovellukseen.

Analysointiin

Endivo kerää tietoja tilauksistasi. Endivo-sovelluksessa ei ole mainontaa.

Nets

Endivo käyttää Nets-maksupalvelua maksujen käsittelyyn sovelluksessa. Nets käsittelee Endivon asiakkaille kuuluvia henkilötietoja rekisterinpitäjänä. Henkilötietoihin kuuluvat muun muassa tiedot tilitapahtumista. Henkilötietoja voivat käsitellä myös muut Nets-konserniin kuuluvat yhtiöt sekä yhtiöt, joiden kanssa konserni tekee yhteistyötä liiketoiminnassaan sopimustarkoituksessa, niin EU:n ja ETA:n sisällä kuin ulkopuolella.

Lisätietoja Netsin henkilötietojen käsittelystä ja luettelo Nets-konserniin kuuluvista yhtiöistä löytyy Netsin verkkosivuilta.

Mihin tietoja käytetään

Kerättyjä tietoja käytetään ainoastaan lounastilausten tilausten ja toimitusten mahdollistamiseksi.

Firebase

Endivo-sovellus käyttää Firebase Cloud Messagingia push-ilmoituksiin. Lue lisää siitä, miten Firebase käyttää tietoja, osoitteesta: https://firebase.google.com/support/privacy

Turvallisuus

Sovellamme erilaisia turvallisuustoimenpiteitä tietojesi suojaamiseksi. Esimerkiksi kaikki viestintä sovelluksesta vaatii HTTPS:n. Tämä tehdään henkilötietojen suojaamiseksi luvattomalta käytöltä, jakamiselta, tuhoamiselta tai muulta tietoturvaa vaarantavalta käsittelyltä. Rekisteri tallennetaan sähköiseen muotoon.

Tietojen tallentaminen

Tietosi tallennetaan niin kauan kuin tilisi Endivo-sovelluksessa on käytössä. Voit pyytää tietojesi poistamista. Teet sen siinä tapauksessa valitsemalla ”Poista tili” valikon kohdasta Omat tiedot. Tietosi poistetaan siinä tapauksessa välittömästi.

Käyttäjällä on täysi oikeus tietojensa hallintaan

Sinulla on oikeus tarkistaa ja muuttaa Endivon rekisterissä olevia tietojasi. Voit tarkistaa ja muuttaa tietoja kirjautumalla Endivo-sovellukseen.

Käyttäjällä on täysi oikeus hallita omia tietojaan. Se tarkoittaa, että sinulla on milloin tahansa oikeus pyytää selvitystä siitä, mitä tietoja meillä on sinusta. Sinulla on myös oikeus pyytää tietojesi poistamista. Teet sen siinä tapauksessa poistamalla tilisi Endivo-sovelluksesta. Jos päätät poistaa tilisi, tili, kirjautumistiedot ja kaikki muut sinusta tallennetut henkilötiedot poistetaan. Jos haluat myöhemmin käyttää Endivo-sovellusta uudelleen, voit aina rekisteröidä uuden tilin.

Pyytääksesi selvitystä siitä, mitä tietoja meillä on sinusta, ota yhteyttä: [email protected].

Ota yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojaselosteesta, ota yhteyttä meihin sähköpostilla osoitteeseen [email protected].

Muutokset tietosuojaselosteeseen

Jos päätämme muuttaa jotain tietosuojaselosteen osaa, julkaisemme nämä muutokset tällä sivustolla.

Tähän mennessä tehdyt muutokset: