Svenska Suomi

Månadens tips

Är din hemsida bra nog för 2019? Vi ger bort 3 gratis hemside­analyser!

Tänk på ditt affärsutrymme, det verkliga eller drömmen. Var finns det? Hur ser entrén ut? Är det bra skyltat? Hurdant intryck får kunderna när de kommer in? Har du tänkt färdigt? Bra. Nu ska du ställa samma frågor om din hemsida.

 

Din hemsida är ofta den första kontakten nya kunder har med ditt företag. Den är dessutom ett viktigt verktyg för att hålla kontakten med gamla kunder. Hur du tar emot kunderna där spelar lika stor roll som hur du tar emot dem i en fysisk lokal. Allt som känns föråldrat, opraktiskt och icke trovärdigt drar ner helhetsintrycket. Tyvärr är det lätt att bli blind för sin egen sajts brister.

Ta reda på om din hemsida håller måttet ännu 2019 genom att beställa en hemsideanalys. Vi erbjuder dig en bred och mångsidig utredning genom att både webbutvecklare, grafiska formgivare, copywriters och konceptutvecklare beskriver hur de upplever din sida.

Du kan beställa analysen till priset 250 € (+ moms), men just nu lottar vi också ut 3 kostnadsfria analyser. Anmäl ditt intresse att delta i utlottningen till info@wikstrommedia.fi. Märk meddelandet ”Utlottning” och glöm inte att länka till den sida du vill få analyserad. Vi meddelar vinnarna personligen per e-post 14.12. Analysen levereras innan utgången av januari 2019.