Vill ni växa på den nordiska och internationella marknaden?

Wikström Medias verksamhet växer i snabb takt i Karleby. Nu har ni chansen att hänga med bakom kulisserna på LinkedIn och låta ert företag ta steget ut på internationell marknad. Efter att ha investerat tusentals timmar i LinkedIn har vi resultatet svart på vitt.

Den timslånga genomgången handlar inte om att förutspå framtiden, utan om att ge er tillgång till den information vi vet att ert företag behöver för att nå den nordiska och internationella marknaden via LinkedIn.

Ni får ta del av de konkreta resultat som LinkedIn möjliggör för ert företag. Vi avslöjar hemligheterna bakom våra avancerade strategier kring personliga profiler i kombination med företagssidor, men också hur en heltäckande närvaro garanteras genom sponsrad marknadsföring.

Wikström Media erbjuder även andra strategier och koncept som omfattar allt ni behöver för att marknadsföra ert företag, inklusive webbdesign med logotyper. Vi betjänar er på finska, svenska och engelska.

Är ni redo att sätta ert företag på världskartan? Boka tid till genomgången via telefon eller e-post!

JAKOB WIKSTRÖM
Vd, Wikström Media

050 358 5816
[email protected]

Ab Wikström Media Oy är en av västra Finlands största reklambyråer och specialiserad på idéer, koncept och strategier. Vi arbetar både lokalt och globalt med fokus på att bygga varumärken i världsklass.

En strategi för varje utmaning

När strategin är lagd och konceptet är klart, väljer vi metod, uttryckssätt och kanaler. Av erfarenhet vet vi att det här ger resultat. Ett starkare resultat än vad uppdragsgivaren många gånger kunnat föreställa sig.