Videot ja animaatiot

Verkossa kilpailet jatkuvasti ihmisten huomiosta. Siksi on ratkaisevaa, että pystyt tarjoamaan viestisi tehokkaalla ja mielenkiintoisella tavalla. Mutta miten? Kaikkein tehokkaimpiin tapoihin kuuluvat videot ja animaatiot.

Meillä on tunnetusti taitavia videokuvaajia, animoijia ja käsikirjoittajia. He luovat yhdessä tarinoita, jotka vangitsevat katsojat muutamassa sekunnissa. Ota hyöty irti heidän osaamisestaan ja anna yrityksesi ammattitaidon näkyä kokonaan uudella tasolla.

Tiesitkö, että YouTube on tänä päivänä maailman toiseksi suurin hakukone?
Ainoastaan Google on sitä suurempi. Videoiden suosio on suurempaa kuin koskaan aikaisemmin. Tästä aallosta kannattaa ottaa hyöty irti!

Minkä tyyppinen video pitäisi valita?

Jaamme videotuotannot kolmeen isoon ryhmään. Se, mitä haluat videolla saavuttaa, ratkaisee videotyypin valinnan.

null

Someklipit

Someklipit

Lyhyt videoklippi sosiaalisen median virrassa kiinnittää huomion samalla kun se herättää katsojan kiinnostuksen. Käytä sitä kertomaan esimerkiksi omista palveluistasi, uudesta tuotteesta tai yleisesti yrityksestäsi.

null

Yritysvideo

Yritysvideo

Tarjoa kotisivujesi kävijöille mukavampi tapa tutustua yritykseesi – näytä heille video. Videon avulla sinulla on suurempi mahdollisuus herättää luottamusta ja muita myönteisiä tunteita vastaanottajassa, verrattuna pelkkään tekstiin ja kuvaan.

null

2D- ja 3D-animaatiot

2D- ja 3D-animaatiot

Animaatiot ovat erityisen käyttökelpoisia silloin, kun haluat esimerkiksi näyttää, kuinka tuote valmistetaan tai havainnollistaa prosessin. Yrityksesi tekee ehkä jotakin täysin suurenmoista, mutta niin edistyksellistä että kukaan ulkopuolinen ei ymmärrä sitä. Silloin voit antaa meidän tehdä siitä animaation!

Miten asia etenee käytännössä?

Pyydä veloitukseton tarjous

Kaikki alkaa siitä, että kuuntelemme sinun tarpeesi ja toiveesi. Niiden perusteella laadimme veloituksettoman tarjouksen, joka ei vielä sido sinua mihinkään. Tarjouksessa eritellään kaikki kustannukset ja näin voit olla turvallisin mielin siinä vaiheessa, kun työ etenee.

Saat käsikirjoituksen

Kun tarjous on hyväksytty, konkretisoimme sen käsikirjoituksen muotoon. Käsikirjoituksen sisältö vaihtelee videoklipin tyypistä riippuen; vaikka videoklippiin ei tulisi tekstiä/kertojan ääntä, käsikirjoitus esittelee, miten videon tarina rakennetaan visuaalisesti.

Reklamfilm | Mainosvideo

Tuotannon aika

Kun käsikirjoitus on hyväksytty, aloitamme kuvaukset/animaation teon. Kuvauspäivät ovat tiiviitä ja hauskoja, mutta niihin osallistumiseksi sinun tai henkilökuntasi ei tarvitse olla filmitähtiä. Hyvällä käsikirjoituksella ja videokuvaajiemme tuella, jotka ovat myös taitavia ohjaajia, palaset loksahtavat paikoilleen.

Valmis tuote

Editoimme materiaalin ja kokoamme siitä tyylikkään kokonaisuuden. Nyt videoklippi on valmis! Jos haluatte, autamme teitä myös videon jakamisessa esimerkiksi sosiaalisen median kanaviin.

Lähetä meille viesti

Kerro videotoiveistasi alla olevassa ruudussa tai lähetä meille puhelinnumerosi, niin soitamme sinulle. Ensimmäinen askel onnistuneeseen yhteistyöhön on vain muutaman sanan ja klikkauksen päässä!

Tämän sivun suojaa reCAPTCHA, mikä tarkoittaa, että Googlen tietosuojakäytännöt ja käyttöehdot ovat voimassa.

Miksi video?

Oletko nähnyt tätä videota, se on ihan uskomaton…!

Olet varmasti kuullut tämän lauseen tai sanonut sen jopa itse. Hyvän videoklipin haluaa mielellään jakaa. Se herättää tunteita, joista haluaa jutella jonkun sellaisen kanssa, joka on myös nähnyt videoklipin. Tunteiden herättäminen on asia, joka toimii markkinoinnissa.

Videoklipilläsi on aina käytännön tarkoitus – myydä, tiedottaa, houkutella uusia asiakkaita jne. Olemme vakuuttuneita, että reitti tavoitteisiin kulkee tunteiden ja myönteisten assosiaatioiden kautta. Sen minkä tuntee, muistaa – eikä unohtumattoman videoklipin tekemiseen vaadita mitään nyyhkytarinoita. Hienovaraisemmat mielikuvat ovat tehokkaampia ja uskottavampia.

Vaikuttaako tämä tunnejuttu epämääräiselle? Googlaa konvertointiaste + video tai conversion rate + video ja löydät monia mielenkiintoisia tuloksia, tai vielä parempi: hae se YouTubesta!