Haluatteko kasvaa pohjoismaisilla ja kansainvälisillä markkinoilla?

Wikström Median toiminta kasvaa vauhdilla Kokkolassa. Nyt on tilaisuutenne päästä kurkistamaan LinkedInin kulissien taakse ja viedä yrityksenne maailmalle. Panostettuamme tuhansia tunteja LinkedIniin totesimme itse sen voiman.

Tunnin pituisen esittelyn aikana ette tiiraa kristallipalloon, mutta saatte käyttöönne sisäpiirin tietoa, jota yrityksenne tarvitsee tavoittaakseen pohjoismaiset ja kansainväliset markkinat LinkedInin avulla.

Pääsette näkemään konkreettisia tuloksia, joita LinkedIn mahdollistaa yrityksellenne. Paljastamme edistyksellisen strategiamme salat henkilökohtaisten profiilien ja yrityssivun yhdistelmästä sekä siitä, miten kokonaisvaltainen läsnäolo varmistetaan maksetulla mainonnalla.

Wikström Media tarjoaa myös muita strategioita, verkkosivu- ja logosuunnittelua, konsepteja sekä kaikkea muuta, mitä yrityksenne markkinointi tarvitsee. Palvelemme suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Oletteko valmiit ottamaan askeleen kohti menestystä? Varatkaa aika esittelyyn puhelimitse tai sähköpostitse!

JAKOB WIKSTRÖM
TJ, Wikström Media

050 358 5816
[email protected]

Ab Wikström Media Oy on yksi Länsi-Suomen suurimmista mainostoimistoista ja erikoistunut ideoihin, konsepteihin ja strategioihin. Rakennamme maailmanluokan brändejä niin paikallisesti kuin globaalisti.

Strategia jokaiselle haasteelle

Kun strategia on laadittu ja konsepti on selvä, valitsemme menetelmän, ilmaisutavan ja kanavat. Tiedämme kokemuksesta, että näin päästään tuloksiin. Vahvempiin tuloksiin kuin mitä toimeksiantaja olisi usein voinut kuvitellakaan.